ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έξοδα αποστολής.

Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται απο συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφοράς σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο
Οι αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας, επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής ως ορίζεται από το εκάστοτε προϊόν και τον τόπο προορισμού

Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα, όπως έπιπλα, πύργους εκμάθησης τρίγωνα κλπ, ή για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 3,5kgr, η αποστολή γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου πρακτορείου μεταφορών της περιοχής παράδοσης σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε ανάλογα από την εταιρεία. Παρακαλώ σημειώστε ότι το κόστος αποστολής με πρακτορείο μεταφορών που χρεώνεται αυτόματα από το κατάστημα αφορά παράδοση στις αποθήκες του πρακτορείου στην περιοχή σας και παραλαβή από εκεί. Σε διαφορετική περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα προκειμένου να σας δωθεί προσφορά για παράδοση στο σπίτι σας.

 

Τηλεφωνική Επιβεβαίωση.

Πριν από κάθε αποστολή εαν είναι απαραίτητο ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας τηλεφωνικώς, για την επιβεβαίωση των στοιχείων της παραγγελίας σας.
Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σταματάμε την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Τόπος – Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης.

Οι ημέρες παράδοσης των προϊόντων σας, ορίζονται από τα ωράρια λειτουργίας της Μεταφορικής επιχείρησης που αναλαμβάνει την μεταφορά τους και γίνεται στον τόπο παράδοσης που έχετε δηλώσει στην φορμα παραγγελίας σας.
Εάν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί μέχρι τις 12:30μμ, τα προϊόντα παραδίδονται εντός τριών εργάσιμων ημερών.
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ολοκληρωθεί με την υποβολή της σε εμάς μετά την 12:30μμ, ο χρόνος παράδοσης αυξάνει κατά μια εργάσιμη ημέρα.
Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης.

Ακύρωση Παραγγελίας.

Με βάση τη κείμενη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις πωλήσεις εξ’ αποστάσεως για τη Προστασία τους καταναλωτή του 2013 – EU Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2013 (DSRs)- ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του, μετά από έγγραφη ενημέρωση που θα μας αποστείλει στο e-mail info@woodengoods.gr εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που έχει γίνει η παραγγελία.