ΠΑΖΛ ΣΦΗΝΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ WOODENGOODS

Montessori Ξύλινο παζλ Γεωμετρικά σχήματα παζλ Προσχολικό σχολικό υλικό εκμάθησης – Παιχνίδι

Πολύχρωμα γεωμετρικά έργα τέχνης, βοηθήστε τα παιδιά να αναγνωρίσουν διαφορετικά σχήματα και αλλαγές χρώματος.

Το ξύλινο παζλ γεωμετρικών σχημάτων ενισχύει τις δεξιότητες κινητικής ικανότητας, τις ικανότητες ταιριάσματος, τα μεγάλα ξύλινα χερούλια  βοηθούν την εύκολη σύλληψη.

Το παζλ γεωμετρικού σχήματος είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο μάθησης για την τάξη, το σπίτι ή την ανάπτυξη της πρώιμης παιδικής ηλικίας.

Υψηλή ποιότητα – Τα παιχνίδια Montessori για μικρά παιδιά είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά από ξύλο, τα κομμάτια είναι ανθεκτικά και συμπαγή, απαλά φωτεινά και ζωντανά χρώματα σίγουρα θα τραβήξουν τη ματιά σας.

Εμπνέει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα – Τα παιδιά ενθαρρύνονται να παίζουν με το παιχνίδι με τρόπους που θεωρούν κατάλληλους. Βοηθά στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και στον συντονισμό χεριών-ματιών για μωρά και νήπια, εμπνέει επίσης τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Εξαιρετική επιλογή δώρου – Τα ξύλινα παιχνίδια μας είναι κατάλληλα για παιδιά όλων των ηλικιών. Μια υπέροχη επιλογή για τα γενέθλια / τα Χριστούγεννα / την ημέρα των παιδιών σας. Θα προωθήσει την αλληλεπίδραση και επικοινωνία γονέα-παιδιού, επιτρέποντας στους γονείς να συνοδεύουν τα παιδιά τους για να διδάξουν και να διασκεδάσουν μαζί. Δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι μάθησης, αλλά και μια χαριτωμένη διακόσμηση στο δωμάτιο ή στο ράφι.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος

N/A

Διαστάσεις

N/A

Ηλικιακό Γκρούπ / Age Group:

6-8+ Μηνών

Υλικά / Materials:

Φυσικό Ξύλο και Κερί Μέλισσας.

Κατασκευαστής / Producer:       WoodenGoods.

Add to wishlist
EAN: 5000000156900 Κωδικός προϊόντος: WT107 Κατηγορίες: , , Brand: Woodengoods
6a38ec9ffe39fdebfa84942112b0b237

Με αγάπη

100% Χειροποίητο

Χειροποίητο χρησιμοποιώντας παλιές τεχνικές επεξεργασίας ξύλου χωρίς πρόσθετα.

Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από ξύλο, που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα και τα φινιρίσματα είναι μόνο φυσικά έλαια και κερί μέλισσας χωρίς πρόσθετα, τα οποία διατηρούν τα ξύλινα κομμάτια όσο το δυνατόν πιο φυσικά .

Βάρος 0,380 kg
Διαστάσεις 11 × 11 × 16,5 cm
χρωμα